Data actualizării: 1 nov. 2024, 8:12
Obligatiile includ:
* să pregatească meniul;
* să comande, sa testeze, sa recepționeze si sa depoziteze ingredientele alimentare;
* să pregatească mâncarea in conformitate cu retetele si formulele date (care includ calcularea cantitatiilor necesare de materiale specifice
pentru restaurant;
* pregătirea mai multor feluri de mâncare in acelasi timp, in funcție și in ordinea comenzilor;
* să aranjeze si s decoreze mâncarea înainte de a fi servita pe farfurii, boluri, platouri după cum cere fiecare fel de mâncare preparat;
* să pregatească și să aranjeze mâncarea pentru diete speciale;
* să coopereze la intreținerea ustensilelor de bucatarie si a echipamentului;
* îndeplinirea altor sarcini curente atribuite de către superiorul direct, in concordantă cu necesitațile imediate ale unitații;
* să țina cont de perisabilitate, termenul de garanție, de modul in care urmează să fie folosite ingredientele;
* face prelucrările preliminare gătitului - sortează, curață, spală, divizează și mai apoi găteste - fierbe, frige, coace, prăjește.
Puteți transmite CV-ul la oferta de muncă de pe site-ul
joblist.md Descriere
- Orarul de lucru Full time
- Lucru de sezon Nu
Limbi străine
Competențe
- Învățământul Medii de specialitate
- Experiență Până la 2 ani
Date de contact
Vizualizări: 370 (astăzi 3)