Sirop IMUNO Resveratrol, 200 ml (Întărește Sistemul Cardiovascular)

Sirop IMUNO Resveratrol, 200 ml (Întărește Sistemul Cardiovascular) foto 1
Sirop IMUNO Resveratrol, 200 ml (Întărește Sistemul Cardiovascular) foto 2
Sirop IMUNO Resveratrol, 200 ml (Întărește Sistemul Cardiovascular) foto 3
BENEFICIILE SIROPULUI IMUNO RESVERATROL: - Fortifică sistemul cardiovascular - Reduce starea de stres - Ajută la regenerarea celulelor (menținerea tinereții organismului) - Contribuie la prevenirea apariției trombozelor - Reduce nivelul colesterolului și al trigliceridelor - Reglează tensiunea arterială a organismului Ambalaj: flacon 200ml Producător: Farmaco Beneficii: IMUNO Resveratrol reprezintă un complex de extracte de plante și resveratrol ce manifestă acțiune benefică pentru sistemul cardiovascular, reducerea stresului şi menţinerea tinereţii organismului. Resveratrolul ajută la reducerea riscului apariţiei bolilor de inimă, contribuie la prevenirea apariţiei trombozelor, reduce nivelul colesterolului LDL și al trigliceridelor și ajută la susţinerea valorilor normale ale TA. În plus, are acţiune puternic antioxidantă, energizantă, antitumorală, antiinflamatoare, antialergică și neuroprotectoare. Mod de administrare: Calea de administrare orală. A se agita flaconul înainte de administrare. Siropul se administrează cu o cantitate suficientă de lichid (ceai, apă plată, suc). Adulți și adolescenți: aproximativ 5ml de 2 ori pe zi. Durata medie de utilizare este de 3 săptămâni. Contraindicații: Consumul excesiv poate cauza efecte laxative. A nu se utiliza de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Conține zahar. Compoziție: Extract apos din fructe de Măceș (Rosa Canina) Extract hidroglicerolic de Cicoare (Cichorium intybus) Extract hidroglicerolic de Roiniță (Melissa officinalis L.) Extract hidroglicerolic de Echinacea (Echinacea purpurea L.) Extract hidroglicerolic de Ghimbir (Zingiber officinale) Extract hidroglicerolic de Cătină (Hippophae rhamnoides) Resveratrol (Extract de struguri, Vitis vinifera L.)

Caracteristici principale