Data actualizării: 20 dec. 2024, 20:00
Responsabilități:
elaborarea și îmbunătățirea normelor interne ce stabilesc principalele condiții tehnice de fabricare a produselor de patiserie;
determinarea consumului specific și cantitatea de materii prime si materiale necesare fabricării produsului,
elaborarea și verificarea normei de consum de materii prime și materiale,
este responsabil de desfășurarea procesului tehnologic de producere a produselor de patiserie, prin folosirea cât mai eficientă a metodelor de muncă și a utilajelor,
transmite conducerii date operative din producție asupra realizării producției sau a altor probleme ce pot aparea în procesul de producție.
Cerințe:
studii de specialitate domeniu tehnic, biochimic,
experiență în domeniu minim 1an;
cunoașterea proceselor de producție în domeniul alimentar,
abilitatea de a gestiona echipa de muncă,
cunoștințe operare PC.
Puteți transmite CV-ul la oferta de muncă de pe site-ul
joblist.md Descriere
- Orarul de lucru Full time
- Lucru de sezon Nu
Date de contact
- Persoana de contact Covaș Adrian
- Email ninacovas@mail.ru
Competențe
- Învățământul Superioare
- Experiență Până la 2 ani
Vizualizări: 337 (astăzi 3)