Beneficii:
- Depozitarea pe termen lung a produselor. Poate fi atât fructe / legume, cât și carne, păsări de curte, pește, diverse cereale și multe altele. --
- Dacă, după evacuare aerului, produsele sunt puse la frigider, atunci perioada de valabilitate a acestora poate crește semnificativ.
- Depozitare operațională pentru gătit (semifabricate de casă): tăiem legumele pentru intreaga săptămână, ambalăm și vidăm în pungi aparte
pentru fiecare zi din săptămână. În ziua și ora potrivită, scoatem doar legumele tocate și gătim.
- Din cauza absenței de aer în interiorul pungii, bacteriile nu se înmulțesc, ceea ce duce la stricarea produselor,astfel sunt încetinite diverse procese chimice (inclusiv oxidarea) .
- Chiar și după câteva zile, legumele vor arăta ca și cum le-ați ambalat.
- Gătirea mâncării folosind tehnica Su Vid, adică în vaccum. Această metodă de gătit vă permite să păstrați toate sucurile naturale ale felului de mâncare (mai ales cele din carne), precum și gătirea uniformă.
- Marinarea foarte rapidă a peștilor și cărnii. Sub exces de presiune, care creează un vaccum, marinada pătrunde mult mai repede și mai adânc în porii cărnii, ceea ce grăbește procesul de marinare uneori - literalmente 10-15 minute de vid și carnea poate fi gătită. Pentru iubitorii de kebab, ambalatorul vaccum este o adevărată descoperire!
- Vaccumarea meselor și băuturilor gata,pentru a le putera lua la serviciu,la picnic sau intr-o calatorie
Caracteristici:
Funcții separate: vaccum și ambalare sau doar ambalare;
Oprirea automată a vidării;
Presiunea maximă în interiorul pachetului - 430 mmHg;
Material: plastic ABS;
Dimensiune pachet: 360x54x50mm;
Greutate: 0,6 kg;
Consum: 100W (medie);
Alimentare: 220V;
Echipament:
Mașină de ambalat vaccum;
Instrucțiune (engleză)
Pachete de 15 buc.
Alte produse gasiti pe :
Homeshop.md
https://www.facebook.com/pg/homeshop.md/shop/?ref=page_internal sau pe
https://999.md/cabinet/items/homeshop
tags: aparat de vacum, vacumator ,vacum, freshpackpro. Вакуум, вакуматор.