Data actualizării: 21 oct. 2024, 9:27
Cuptorul cu convecție este conceput pentru coacerea produselor de panificație și cofetărie, gătirea și încălzirea diverselor feluri de mâncare la întreprinderile de alimentație publică și comerț. Prepararea și coacerea se datorează circulației uniforme a aerului fierbinte în interiorul de lucru. Carcasa și interiorul de lucru sunt realizate din inox.
Numărul de nivele: 4
Distanța dintre nivele: 75 mm
Recipient/tavă Gastronorm: GN 1/1, 600x400 mm
Injector pentru metoda de formare a aburului
Control mecanic
Interval de temperatură: de la 30 la 260 C
Conexiune: 380 V, 220 V
Putere: 6,5 kW
Latime: 750 mm
Adâncime: 720 mm
Inaltime: 540 mm
Greutate: 116 kg
*Pentru a beneficia de garanție este obligatoriu de a fi instalat filtru DVA pentru acest echipament.
*Sunați pentru detalii: 078288454
Caracteristici principale
- Tip Alimentație și restaurante
Vizualizări: 586 (astăzi 2)