Data actualizării: 18 aug. 2024, 19:26
.
Usturoiul este un ingredient popular în mâncărurile moderne. Mâncarea cu usturoi este mai bogată și mai condimentată. Pentru a maximiza proprietățile gustative ale usturoiului, trebuie să-l zdrobiți. Presă pentru usturoi Pendul face față perfect acestei sarcini.
Formă convenabilă
Presă pentru usturoi Pendul funcționează pe principiul presiunii asupra usturoiului. Datorită formei rotunde, cu o parte zdrobiți usturoiul, iar cu cealaltă obțineți pulpa de usturoi finită.
Fara miros!
Usturoiul are un miros foarte înțepător, așa că cel mai bine este să evitați să vă puneți pe mâini. Presă pentru usturoi Pendulum zdrobește usturoiul fără riscul de a obține particule de pulpă pe mâini.
Ușor de folosit
Principiul de funcționare este simplu: pune usturoi pur pe orice suprafață tare și presare.
Materiale de calitate
Presă pentru usturoi Pendulum este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este ușor de curățat și își păstrează proprietățile pentru o lungă perioadă de timp.
.
Usturoiul este un ingredient popular în mâncărurile moderne. Mâncarea cu usturoi este mai bogată și mai condimentată. Pentru a maximiza proprietățile gustative ale usturoiului, trebuie să-l zdrobiți. Presă pentru usturoi Pendul face față perfect acestei sarcini.
Formă convenabilă
Presă pentru usturoi Pendul funcționează pe principiul presiunii asupra usturoiului. Datorită formei rotunde, cu o parte zdrobiți usturoiul, iar cu cealaltă obțineți pulpa de usturoi finită.
Fara miros!
Usturoiul are un miros foarte înțepător, așa că cel mai bine este să evitați să vă puneți pe mâini. Presă pentru usturoi Pendulum zdrobește usturoiul fără riscul de a obține particule de pulpă pe mâini.
Ușor de folosit
Principiul de funcționare este simplu: pune usturoi pur pe orice suprafață tare și presare.
Materiale de calitate
Presă pentru usturoi Pendulumeste fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este ușor de curățat și își păstrează proprietățile pentru o lungă perioadă de timp.
Tip
- Strecurători, spatule
- Alt
Caracteristici principale