Sirop IMUNO Detox, 200 ml (Detoxifierea Organismului)

Sirop IMUNO Detox, 200 ml (Detoxifierea Organismului) foto 1
Sirop IMUNO Detox, 200 ml (Detoxifierea Organismului) foto 2
Sirop IMUNO Detox, 200 ml (Detoxifierea Organismului) foto 3
OPTEAZĂ PENTRU O DETOXIFIERE A ORGANISMULUI CU AJUTORUL EXTRACTELOR DIN PLANTE: - Siropul Imuno-Detox stimulează digestia - Susține funcția fiziologică de purificare a organismului - Protejează organismul de factori precum: stres, consum de alcool, expunere la radiație - Susține microflora intestinelor - Contribuie la mineralizarea organismului - Susține vitalitatea și energia corpului nostru Ambalaj: flacon 200ml Producător: Farmaco Mod de administrare: Calea de administrare orală. A se agita flaconul înainte de administrare. Siropul se administrează cu o cantitate suficientă de lichid (ceai, apă plată, suc). Adulți: câte 1 linguriță (5 ml) de 3 ori pe zi. Durata medie a utilizarii – 3-4 săptămâni. Contraindicații: A nu se utiliza de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Conține zahar. Compoziție: Extract apos din fructe de Măceș (Rosa canina) Extract hidroglicerolic din frunze de Brusture (Arctium lappa) Extract hidroglicerolic din flori de Gălbenele (Calendula officinalis) Extract hidroglicerolic din părți aeriene de Coada-șoricelului (Achillea millefolium) Extract hidroglicerolic din flori de Păpădie (Taraxacum officinale) Extract hidroglicerolic din părți aeriene de Pelin (Artemisia absinthium) Extract hidroglicerolic din părți aeriene de Rostopască (Chelidonium majus) Extract hidroglicerolic din părți aeriene de Rozmarin (Rosmarinus officinalis) Extract hidroglicerolic din flori de Siminoc (Helichrysum arenarium) Extract hidroglicerolic din frunze de Urzică (Urtica dioica) Extract hidroglicerolic din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) Extract hidroglicerolic din părți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense) Extract hidroglicerolic din mătase de Porumb (Zea mays) Extract hidroglicerolic din flori de Mușețel (Matricaria recutita) Extract hidroglicerolic din fructe de Mărar (Anethum graveolens)

Caracteristici principale