Data actualizării: 2 ian. 2025, 12:16
Te-ai săturat de proteina din zer si vrei sa încerci altceva ?! Atunci vă propunem cea mai bună, cea mai completă alternativă pentru ea
Caseina Micelară este proteina obținută din caşcaval - și este tipul de proteină ce conține toți aminoacizii ESENȚIALI - la fel ca și proteina din Zer.
Diferența principală intre aceste doua tipuri de proteină - e că proteina din Zer este cu absorbție rapidă (aproximativ tip de 90 de minute dupa consum ), iar caseina se absoarbe de catre corp si muschi - timp de 4-5 ore, dupa ce o consumi. Deci, acest tip de proteina este perfect pentru o digestie și asimilare graduală - așa cum sunt perioadele cand nu reușești sa consumi destulă proteină sau chiar pe tip de noapte, atunci când corpul are nevoie de aminoacizi pentru refacere (corpul descompune proteina consumata în molecule mai mici - aminoacizi - care sunt absorbiti apoi de muschi).
Pentru o mai bună eficacitate - consumați-o înainte de a merge la somn, pentru a oferi mușchilor doza necesara de proteină chiar și în timpul nopții.
Termenul de valabilitate a sacosei date este foarte redus. Trebuie deschis pana pe 1 Mai - si consumat ulterior.
Caracteristici principale
Vizualizări: 235 (astăzi 1)