Sirop de glucoza K-SIROP G38

Sirop de glucoza K-SIROP G38 foto 1
Sirop de glucoza K-SIROP G38 foto 2
Sirop de glucoza K-SIROP G38 Sirop de glucoză pe bază de porumb pentru uz în industria alimentară. Fabricat din porumb,fără OMG, fără gluten, potrivit pentru dietele vegetariene și vegane. Certificat Kosher și Halal. Utilizare tipică: industria cofetăriei, înghețată, deserturi lactate, industria panificației, băuturi alcoolice. Sirop de glucoza perfect pentru bezele cu textura cremoasa, inghetata fina, fondant si icing, nuga, batoane de granola dar si pentru obtinerea caramelului perfect. Calitatea siropului de glucoza are un impact direct asupra calitatii produsului finit. Utilizare : - In industria alimentara siropul de glucoza are rolul de a preveni cristalizarea zaharului in dulciuri (jeleuri, gemuri) sau ca indulcitor. - In cofetarie se utilizeaza la bomboane, caramele, jeleuri, bezele, fondant, icing, royal icing, ciocolata. Se utilizeaza impreuna cu CMC (carboxi-metil-celuloza) in obtinerea pastei pt flori,si in icing si royal icing datorita proprietatii de pastrare a texturii umede si a unei consistente moi. Exemple de utilizare : Bezele : siropul de glucoza este esential pentru o textura de exceptie. Utilizat impreuna cu zaharul,nu numai ca opreste cristalizarea acestuia dar ajuta la obtinerea unei texturi cremoase care se va mentine asa cateva zile. Granola batoane : siropul de glucoza este unul dintre cei mai buni lianți pentru batoanele stil granola. Este perfect pentru a ține împreună toate ingredientele fără gustul pregnant de dulce pe care o conferă mierea, zahărul sau alte siropuri. Deoarece glucoza are doar 74% din dulceata zahărului, este perfectă pentru cei care preferă batoanele de granola cu gust moderat de dulce. Inghetata : moleculele din glucoză din sirop opresc celelalte zaharuri din cristalizare, ceea ce creează textura aceea cremoasa. Nu numai că glucoza creează un rezultat final mai fin și mai cremos, ci adaugă corp și stabilitate, făcând in ghetata mai rezistenta la topire. Un alt bonus adăugat este faptul că scade temperatura de înghețare, ceea ce menține înghețata dvs. o consistență plăcuta. Dacă aveți o rețetă preferată de înghețată puteti sa o faceti mai cremoasa pur și simplu reducand zahărul și adăugați puțin sirop de glucoză! Pentru fiecare lingură de glucoză folosită, reduceți zahărul cu o lingură. Ganache de ciocolată : siropul de glucoza va ajuta sa creați acel aspect superb lucios de mătase. Siropul de glucoza este, de asemenea, secretul repararii unui ganache ce si-a pierdut stralucirea. Restaurează-ți ganache-ul la gloria sa mătăsoasă cu o lingură de sirop de glucoză. Obtinerea cubuletelor de rahat : siropul de glucoza este garantia obtinerii unor cubulete moale,elastice si usor de mestecat. Fondantul se bazează pe cristalele mici de zahăr pentru a-l menține moale și flexibil. Siropul de glucoza este esențial pentru a preveni ca aceste cristale de zahăr să devină prea mari, astfel încât să puteți obține acel fondant neted și elastic de fiecare dată. Nu numai că puteți folosi glucoza în fondant, ci și ca o glazură strălucitoare pentru a-l acoperi. Utilizați doar un raport de 1 parte alcool (de ex. Vodka) și 1 parte sirop de gluoza aplicati-l cu o pereie moale direct pe fondant. Caramel : Adăugarea siropului de glucoza la zahăr și apă ajută în procesul de caramelizare, permițând bazei dvs. de caramel să se încălzească și să se rumenesc mai uniform, fără a se cristaliza si fara a se arde. Nuga : Problemele pe care le întâmpinați atunci când fabricați nuga sunt de obicei în timpul procesului de răcire. Acolo intervine siropul de glucoza. Glucoza elimină aceste probleme si cristalizarea, asigurându-se, de asemenea, că desertul tau are textura potrivită, oferindu-i acea textura cremoasa și consistență! Mod de utilizare : După cum este necesar pentru a obține gustul dorit. Dacă utilizați împreună cu zahărul, adăugați lichidul în același timp cu adăugarea zahărului în conformitate cu rețeta dvs. Recomandare de utilizare: Pentru glazuri si acoperire: maxim 200 g de sirop de glucoza la 1 Kg de produs finit. Pentru inghetata si sorbet: maxim 160 g de sirop de glucoza la 1 kg de produs finit. Siropul de glucoza este non GMO iar ingredientele folosite in procesul de fabricare sunt non GMO. - Depozitare : In locuri racoroase, uscate si ventilate, in containere bine inchise si ferit de lumina directa si caldura. Caracteristici principale ale produsului MIN. MAX. Grade Brix la 20C 82,2 83,3 Substanță uscată [m/m %] 79,5 80,5 pH (soluție de diluare 1:1, la 20C) 4,0 5,5 Echivalent dextroză 37,0 41,0 Temperatura de incarcare la 55-65C Tip ambalaj: Butoi plastic alimentar 175kg(4x175kg/palet); IBC tanc 1450kg adresa: r-ul. Ialoveni s. Costesti str. Turnul Alb 9 tel: +37379671210

Caracteristici principale

  • Tip Altele
trimisă
Vizualizări: 98 (astăzi 3)