Anunțul este expirat.

Maltodextrina

Maltodextrina foto 1
Maltodextrina foto 2
Maltodextrina este folosită ca umplutură în înlocuitorii de zahăr pentru a îmbunătăți textura alimentelor pentru o senzație mai bună a produsului. Pulberea de maltodextrină are o aromă minim dulce derivată din porumb. Kosher, HAlal și Non-GMO.. Ambalat la saci de 25kg – 40 saci/palet Specificatii produs : - DE : 17.00 - 19.90 - Dextroză pe DS : 1,00% - Maltoză pe DS : 6,00% - Triose pe DS : 9.00% - Zaharuri superioare DS : 84.00% - SO2 : <= 10,00 mg / kg - Conductivitate, 28 Brix : <= 100,00 S / cm Pentru ca oamenii să mențină un nivel ridicat al glucozei în sânge este utilizat foarte mult și în pregătirea destinului culturiștilor. Sportivii pot folosi, de asemenea, maltodextrină ca supliment de carbohidrați. Maltodextrina este o pulbere albă, de amidon, pe care producătorii o adaugă în multe alimente pentru a-și îmbunătăți aroma, consistenta sau termenul de valabilitate. Maltodextrina este o pulbere albă care este relativ lipsită de gust și se dizolvă în apă. Este un aditiv într-o gamă largă de alimente, deoarece le poate îmbunătăți textura, aroma și termenul de valabilitate. Aplicatii : In mod frecvent, Maltodextrina este utilizata in industria alimentara, in fabricarea bauturilor racoritoare, a dulciurilor, in industria berii, la fabricarea cipsurilor de cartofi, in industria suplimentelor alimentare pentru sportivi. Se digera usor si este rapid absorbita in organism. Este folosita la fabricarea untului de arahide,,light,, pentru a reduce continutul de grasime fara a afecta mentinerea texturii produsului.

Caracteristici principale

  • Tip Altele
Vizualizări: 34 (astăzi 1)