Data actualizării: 20 nov. 2024, 10:21
Uscător pentru fructe, legume, nuci, carne și pește
___
Produsele ce necesită uscare sunt plasate în interiorul cabinetului, unde temperatura ambientală poate fi crescută până la 65 C, sau la o valoare mai mică, conform nevoilor specifice.
___
Datorită ventilatoarelor integrate, căldura este distribuită uniform, facilitând evaporarea apei din alimente.Vaporii de apă sunt apoi transportați către pompa de căldură, unde sunt condensați și eliminați ca lichid.
___
Dacă umiditatea este excesivă, sistemul de recuperare a căldurii intervine pentru a menține umiditatea apei fără a pierde căldura din cabinet.
___
= Pompa de căldură utilizează doar 25% din energia electrică pentru compresor, restul de 75% fiind obținut din mediul înconjurător.
= Sistemele cu pompe de căldură utilizează energie regenerabilă și pot fi integrate cu panouri solare.
= Nu sunt afectate de factori externi precum praf, murdărie, fum sau condiții meteorologice nefavorabile.
= Permite utilizatorului să programeze și să monitorizeze ușor procesul de uscare, asigurând flexibilitate și precizie.
___
= Capacitate de uscare 1,5 tone (700 - 800 kg produs feliat)
___
Oferta de preț cu reducere la nr +373 79 70 70 71
#uscator #uscare #fructe #legume #carne #peste #cais #piersic #prun #mar #rosii #lamaie #ardei #struguri #poama #usturoi #cais #visin #cires
Vizualizări: 297 (astăzi 1)