Data actualizării: 19 nov. 2024, 11:00
Ferma autorizată CASA STRUȚILOR vinde carne proaspătă de struț.
1.Pulpă de struț cu os sau dezosată.
2.Ficat de struț.
3.Inimă de struț.
4.Gît de struț.
5.Untură din grăsime de struț.
6.Oase de struț.
Carnea de strut produsă la CASA STRUȚILOR este de calitate premium și provine de la struți sănătoși, hrăniți cu furaje produse în cadrul fermei, conținând 70% lucernă, fără hormoni și fără ingrediente care să forțeze creșterea animalelor.
Beneficiile cărnii de struț:
Potasiul din carnea de struț, un foarte bun antioxidant, ocupă un rol fundamental în reglarea metabolismului și menținerea sănătății cardiace. Contribuie la creșterea tonusului muscular, îmbunătățirea memoriei și la controlul stărilor de stres.
Conținutul redus de colagen, face carnea de struț ușor digerabilă.
Carnea de struț asigură un aport semnificativ de Fier, motiv pentru care este recomandată în tratarea anemiilor severe și alimentația copiilor.
Bogată în acizi grași și Omega 3.
Vitaminele B12 și B6 ajută la prevenirea stărilor de depresie și asigură buna funcționare a sistemului nervos.
Nivel scăzut de colesterol.
Din carnea de struț se poate găti aproape orice fel de mâncare, fiind o carne versatilă în ceea ce privește modalitățile de preparare.
Vizualizări: 602 (astăzi 3)