Refractometru pentru Zaharoză + Umiditate + Densitate a Mierii de albine!

Refractometru pentru Zaharoză + Umiditate + Densitate a Mierii de albine! foto 1
Refractometru pentru Zaharoză + Umiditate + Densitate a Mierii de albine! foto 2
Refractometru pentru Zaharoză + Umiditate + Densitate a Mierii de albine! foto 3
Refractometru pentru Zaharoză + Umiditate + Densitate a Mierii de albine! foto 4
Refractometru pentru Zaharoză + Umiditate + Densitate a Mierii de albine! foto 5
Refractometru pentru Zaharoză + Umiditate + Densitate a Mierii de albine! foto 6
Refractometru pentru Zaharoză + Umiditate + Densitate a Mierii de albine! foto 7
Refractometru pentru Zaharoză + Umiditate + Densitate a Mierii de albine! foto 8
Refractometru pentru Zaharoză + Umiditate + Densitate a Mierii de albine! foto 9
Refractometru pentru Zaharoză + Umiditate + Densitate a Mierii de albine! foto 10
Proiectat 3-în-1, acest refractometru pentru miere de albine măsoara conținutul de zaharoză, umiditate și densitate a mierii. Un corp robust din aluminiu cu acoperire din cauciuc pentru o prindere sigură și ușoară. Funcționează cu lumină ambientală, deci nu este necesară o sursă de alimentare suplimentară. Este ușor de focalizat și calibrat. Caracteristica ATC (Compensare automată a temperaturii) îl ajută să se adapteze la diferite intervale de temperatură, asigurând citiri rapide și precise. Poate fi folosit pentru măsurarea mierii și a altor lichide bogate în zahăr, cum ar fi jeleu, gem și sirop, un echipament obligatoriu pentru toți apicultorii. SPECIFICATII TEHNICE: Material: aluminiu Culoarea: neagra Interval de măsurare: - Conținut de apă: 12-27% - Brix: 58-90% - Baume: 38-43Be ' Divizia minimă: 1% conținut de apă; 0,5% Brix; 0,5 Fii ' Precizie: conținut de apă de 1%; 0,5% Brix; 0,5 Be ' Gama de compensare a temperaturii (ATC): 10 C - 30 C Lungime: 170mm Greutatea pachetului: 250g Dimensiune pachet: 21 * 8 * 5,5 cm IN COMPLECT: 1. Refractometru 2. Laveta pentru curatire 3. Cutie de depozitare 4. Șurubelniță 5. Pipetă 6. Manual de utilizare

Caracteristici de bază

trimisă
Vizualizări: 9 (astăzi 1)