Data actualizării: 21 nov. 2024, 7:22
Refractometrul infraroșu, non-distructiv Pal-Hikari 2, pentru determinarea zaharozei în struguri, este cea mai recentă dezvoltare a ATAGO. O caracteristică distinctivă a acestui dispozitiv este metoda de măsurare% Brix - radiația infraroșie, care permite măsurările prin atingerea probei fără niciun preparat al probei (de exemplu, stoarcerea sucului de struguri). PAL-HIKARi 2, datorită tehnologiei sale unice de măsurare IR, vă permite să controlați maturitatea strugurilor la recoltarea directă în grădină, în timpul controlului vamal, înainte de a vinde consumatorului final și chiar chiar cumpărătorului înainte de a cumpăra! Măsurătorile rapide (3 secunde), precum și protecția împotriva stropilor de apă și a prafului (IP64) fac din Brix-meter cu infraroșu PAL-HIKARi 2 un instrument indispensabil în întregul lanț - de la producător până la consumator.
SPECIFICAȚII TEHNICE:
- Diapazon de măsurare: Brix 10,0 ... 25,0%
- Precizie: 1,5%
- Temperatura ambientala: 5,0 ... 35,0 C
- Funcția ATK: 15,0 ... 35,0 C
- Dimensiuni și greutate: 61x44x115 mm, 120 g
- Timpul de măsurare: 3 secunde
- Alimentare: 2 baterii AAA
- Clasa de protecție: IP64 (rezistent la praf și stropire)
VIDEO-DESCRIERE:
https://www.youtube.com/watch?v=dvH9huYDOFc
https://www.youtube.com/watch?v=fW8nvIXQNSs
https://www.youtube.com/watch?v=edwlE48cvCU
https://www.youtube.com/watch?v=d7vjmfhWKtg
https://www.youtube.com/watch?v=eHcklt0iDvA
Suntem distribuitori Autorizați ATAGO în Republica Moldova
Fabricat în Japonia cu Garanție Oficiala!
Produs 100% autentic!
Vizualizări: 3 (astăzi 3)